INFOGRAFIK: Marathon i tal og fakta
Anonim

Her er en infografik om, hvor meget energi en atlet bruger under et maraton. Du vil finde ud af, hvor mange kilokalorier i timen, der bliver brugt under intenst løb, hvor mange kilokalorier en løber forbrænder på et maraton, og hvad der svarer til en maratondistance i forhold til energiforbrug.

I 1896 tog 17 atleter til start. De første 10 kilometer holdt alle sig oprejst, men hurtigt begyndte løberne, den ene efter den anden, at besvime. Spyros Luis førte løbet ved 33 km-mærket. Han blev vinderen, efter at have overvundet marathon-distancen på 2 timer 58 minutter og 50 sekunder.

Spyros Luis' vej til rigdom og succes tog 42 kilometer 195 meter. Før løbet var han så fattig, at han ikke kunne købe sko til sig selv, og derefter blev han nationalhelt.

I vores nye infografik lærer du nogle maratonstatistikker og hvordan du får energi under dit løb.

Marathon
Marathon

En life hacker elsker maraton, for at deltage i dem er altid et "life hack". Vi fortalte dig om de sværeste og smukkeste maratonløb i verden. Vi forberedte dig til dit og lavede en tidsplan over de bedste løb for 2014/2015 til dig.